Leje af container

Vi har altid et stort udvalg af containere på lager, og tilbyder 1-2 dages levering i hele Danmark.

Har du brug for ekstra plads til indbo, varer, værktøj eller byggematerialer?

Lej en container til ekstra opbevaring

Det skal være billigt, nemt og fleksibelt at leje en container. Derfor skal du leje en container gennem DanContainer:

 • Vores lejepriser er inklusiv forsikringsgodkendt lås. 
 • Du betaler kun for den tid, du bruger containeren – dermed ingen månedlig bindingsperiode eller opsigelsesvarsel.  
 • Ubegrænset leje af containere. 
 • Vi leverer direkte til din adresse, og kan allerede levere containeren 1-2 hverdage efter bestilling – noget gange endda samme dag, hvis det er til en af de større byer. 

STORT UDVALG
TIL PRIVAT OG ERHVERV

FLEKSIBLE AFTALER
INGEN MDR. BINDING

VI SIDDER KLAR
TIL AT HJÆLPE DIG

HURTIG LEVERING
1 - 2 DAGE

Pris på leje af container

Hos DanContainer kan du leje containere til opbevaring af indbo, en container til flytning eller generel lageropbevaring, til en attraktiv pris. Skal I renovere, bygge til eller har brug for en container til byggepladsen, til opbevaring af byggematerialer, værktøj eller indbo, er en container et rigtig godt valg. Vi udlejer både til private, erhverv og kommuner. Hos os er lejeprisen inklusiv forsikringsgodkendt lås og du betaler kun for den tid du bruger containeren, dermed ingen månedlig bindingsperiode eller opsigelsesvarsel.

Prisen på leje af en container varierer afhængigt af, hvilken container du vælger og hvor den ønskes leveret. Brug vores kontaktformular, så sender vi dig en god pris på containerleje.

Lej en container med hurtig levering - uanset behov

Uanset hvilket behov du måtte have, så har vi hos DanContainer en container, der passer hertil. Hvad enten du har brug for leje af container til møbler, værktøj eller noget helt tredje.

Vi leverer direkte til din adresse, og kan i de fleste tilfælde levere containeren 1 – 2 hverdage efter bestilling.

Kontakt os for at høre mere om vores leveringsmuligheder.

Levering i hele Danmark

DanContainer tilbyder hurtig og effektiv levering til hele Danmark. Vi leverer blandt andet containere i:

 • Odense
 • Aalborg  
 • Aarhus
 • København
 • Horsens
 • Esbjerg

Fordele ved at leje en container

Der er mange fordele ved at leje en container – for eksempel hvis du mangler plads under flytning eller bare står og mangler plads til midlertidig opbevaring eller hvis din virksomhed har brug for ekstra opbevaring på byggepladsen. Det er billigt, nemt og fleksibelt at leje en container hos DanContainer. Du betaler kun for de dage du bruger containeren og der er ikke noget opsigelsesvarsel eller månedlig bindingsperiode.

Det kan også være hvis du:
 • Bygger om eller renoverer og mangler plads til opbevaring af byggematerialer, maskiner og værktøj
 • Mangler plads til opbevaring af dine møbler
 • Har behov for ekstra lagerplads

Få et tilbud på containerleje hos os, og få din container leveret indenfor 1-2 hverdage.

Få et tilbud

Ring eller skriv endelig til os, vi er klar til at hjælpe dig.

Åbningstider:
Mandag – torsdag: kl. 8:00 – 16:30.
Fredag: kl. 8:00 – 15:30.

KØBENHAVN

AARHUS / AALBORG

Lej en isoleret eller indrettet container

Vi tilbyder også indrettede containere til leje, for eksempel isolerede containere, containere med lys, el-radiator, samt containere der er indrettet med reoler, værkstedsbord, skabe, køkken m.v. Kontakt os og hør om mulighederne for leje af lukket container.

En isoleret container beskytter mod fugt og frost og er især ideel til opbevaring i efterår- og vintermånederne.

Undgå stress og jag – lej en container til flytning

Med leje af en container til flytning undgår du stress og jag. Vi leverer containeren hjem til jer, så I har god tid til at pakke ned og fylde containeren i jeres eget tempo. Containeren flyttes til den nye adresse, og vi henter den igen, når den er tom. I kan beholde containeren, så længe I har brug for.

Har I behov for at få opbevaret containeren på et af vores depoter i en periode, hjælper vi også med dette.

En fleksibel løsning til dig, der har brug for ekstra plads

Brug en container til midlertidig opbevaring af varer. Vælg mellem flere størrelser og med ekstra højde eller ekstra døre – enten i siden eller i enden af containeren. Skal indholdet være beskyttet mod kondens og frost, så vælg altid en isoleret container.

Vores udvalg af containere

Udover vores 20 fods standard container og vores isolerede containere, der er vores mest populære af slagsen, udlejer vi også mange andre typer containere. Har du for eksempel brug for en køle-frysecontainer, en container med flere døre eller en container der kan fungere som kontor, finder du det her: 

STANDARD CONTAINER

ISOLERET CONTAINER

KØLE-FRYSECONTAINER

OMBYGGET CONTAINER

SIDEDØRSCONTAINER

DOBBELTDØRSCONTAINER

HIGH CUBE CONTAINER

MINI CONTAINER

KONTORCONTAINER

DÆKCONTAINER

BANNERCONTAINER

BEREDSKABSCONTAINER

SPECIAL CONTAINER

Lej containere i flere størrelser

De fleste vælger en 20 fods standard container, der er den mest udbredte størrelse med en længde på 6 meter, passer den til de fleste formål og er nem at transportere. Her er der plads til ca. 33 m3, som bl.a. kan rumme indbo fra 120 – 140 m2, ca. 300 flyttekasser og 11 EUR-paller med varer.

Få et overblik over de mest populære containermål nedenfor og se eksempler på, hvor meget en container kan indeholde.

Hvilken størrelse standard container, skal jeg vælge?

20 fods containeren er den mest almindelige standard container og er den størrelse som findes i flest typer. Herunder kan du se målene på vores standard containere på 10, 20 eller 40 fod.

10 FODS CONTAINER

Er halv længde af en
20 fods container

L: 2,99 x B: 2,44 x H: 2,59 m

Op til 100 flyttekasser

Indbo fra: 80 – 100 m²

EUR-PALLER: 5

20 FODS CONTAINER

er den mest anvendte
og findes i mange typer

L: 6,06 x B: 2,44 x H: 2,59 m

Op til 300 flyttekasser

Indbo fra: 120 – 140 m²

EUR-PALLER: 11

40 FODS CONTAINER

Er den største udgave
med ekstra god plads

L: 12,19 x B: 2,44 x H: 2,59 m

Op til 650 flyttekasser

Indbo fra: 140 – 260 m²

EUR-PALLER: 25

STORT UDVALG AF CONTAINERE TIL SALG OG LEJE, DER PASSER TIL ETHVERT BEHOV

Vi har også minicontainere og containere i andre varianter, såsom high cube-, sidedørs-, dobbeltdørs-, eller køle-frysecontainere. Vi sidder altid klar til at rådgive jer om, hvilken containerstørrelse og type, der passer bedst til jeres behov, så tøv ikke med at kontakte os

Fleksibel opbevaring til ex. renovering og flytning – kan opsiges fra dag til dag.

Nye og brugte containere af høj kvalitet og vi leverer direkte til dig.

På vores depoter kan du leje en container til midlertidig opbevaring.

LEJ, KØB ELLER DEPOTOPBEVARING

Containerleje: Praktisk information

Her kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du lejer containere og finde svar på nogle af de mest gængse spørgsmål om levering, hvordan dit indhold er sikret, lejebetingelser og hvordan du nemt kan afmelde containeren.

Når du lejer din container hos os, er prisen inklusiv en forsikringsgodkendt lås. De fleste af vores containere er monteret med forsikringsgodkendt lås i højeste klasse – nemlig klasse 5. 

Se vores udvalg af containerlåse

Det er en god ide at kontakte dit forsikringsselskab for at være sikker på, at det I opbevarer i containeren, er forsikret. En indboforsikring dækker kun indbo og ikke skader på selve containeren.

Vi tilbyder tilkøb af forsikring på selve containeren, som dækker tyveri af containeren, brand, samt de skader der måtte opstå ved indbrud/forsøg på indbrud.

Vi kan allerede levere 1-2 hverdage efter bestilling, og nogle gange endda samme dag, hvis det er til en af de større byer. Levering foretages som udgangspunkt kun på hverdage.

Ved levering er der nogle praktiske forhold, som tilkørselsforhold, placering, underlag, rækkevidde på kran mv., der skal være i styr på, før du får leveret containeren.

Det kan være en god ide selv at være til stede ved levering af containeren, for at anvise hvor containeren skal stå, men det er ikke et krav. Så længe vi har en kontaktperson, som chaufføren kan få fat i, og vi er oplyste om placeringen.

Læs mere om leveringsforhold

Hvis containeren skal placeres på en offentlig vej, kræves det, at der søges tilladelse hos kommunen. Vi hjælper gerne med at søge offentlig vejgodkendelse. Vær opmærksom på, at kommunen kan opkræve et mindre beløb per dag, samt kræve foranstaltninger som afspærring og skiltning.

Containeren kan opsiges fra dag til dag, uden opsigelsesvarsel, medmindre andet er aftalt.
Du kan nemt Afmelde din lejecontainer her eller kontakte os pr. mail eller tlf.

Når du har afmeldt containeren, arrangerer vi afhentning hurtigst muligt. Ofte har vognmanden brug for et par dage til at få hentet containeren.

Vi anbefaler, at man afleverer containeren i samme stand, som den er modtaget, så I undgår opkrævning for vask eller reparationer. Containeren bedes være ulåst. Lås og nøgler lægges ind i containeren.

FAQ

Prisen på leje af en container afhænger af, hvilken container du ønsker at leje, afstanden den skal leveres til, samt størrelsen på containeren. Kontakt os for at få en god pris på leje af containere. 

Hvis du vil leje en standard 20 fods isoleret container, koster det X kr. For at få en nøjagtig pris, kan du bruge vores kontaktformular og få et tilbud på leje af en 20 fods isoleret container.  

Hos DanContainer udlejer vi containere til private kunder såvel som virksomheder. Det er nemt og hurtigt, og vi tilbyder endda hurtig levering på lejede containere. 

OM DANCONTAINER

Dancontainer er førende inden for salg og udlejning i hele Danmark.

Vi tilbyder et stort udvalg af både nye og brugte containere, til gennemskuelige priser og fleksible aftaler.

Det skal være billigt, nemt og fleksibelt, at leje en container hos os. Derfor er vores lejepriser inklusiv forsikringsgodkendt lås og du betaler kun for den tid du bruger containeren, dermed ingen månedlig bindingsperiode eller opsigelsesvarsel.

Vores team sidder klar til at hjælpe dig, så kontakt os endelig.

Play Video

Spørgsmål?

Vi ringer dig op

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige container? Vi er klar til at hjælpe dig.