10 fods containere

Find et bredt udvalg af 10 fods containere til salg og leje hos DanContainer.

Find en 10 fods container hos DanContainer

10 fods containeren er en praktisk løsning til forskellige formål. Med en døråbning i den ene ende og en længde på 3 meter, tilbyder den fleksibilitet og effektiv opbevaring.

En 10 fods container egner sig perfekt til opbevaring, som lagerenhed, materialedepoteller til opbevaring af maskiner og værktøj. Den er en af de mest anvendte typer containere, og findes også som isoleret og med mulighed for at installere lys, el og el-radiator.

Kan anvendes til:

 • Opbevaring
 • Indbo
 • Flytning
 • Lagerplads
 • Udstyr og maskiner
 • Værktøj og byggematerialer
 • Transport

Find en 20 fods container hos DanContainer

20 fods containeren, er den mest anvendte container. Den har en døråbning i den ene ende, og måler 6 meter i længden.

En 20 fods container er ideel til opbevaring, som lagercontainer, materialecontainer eller som skibscontainer. 20 fods containere er den mest almindelige container, og er den størrelse, der fås i flest typer – for eksempel high cube, som sidedørscontainer– eller dobbeltdørscontainer og som køle-frysecontainer.

 • Opbevaring. 
 • Indbo
 • Flytning
 • Varelager
 • Udstyr og maskiner
 • Værktøj og byggematerialer
 • Transport og søfragt

STORT UDVALG
TIL PRIVAT OG ERHVERV

FLEKSIBLE AFTALER
INGEN MDR. BINDING

VI SIDDER KLAR
TIL AT HJÆLPE DIG

HURTIG LEVERING
1 - 2 DAGE

Vi har et bredt udvalg af 10 fods containere

Vores omfattende udvalg af 10 fods containere dækker et bredt spektrum af behov inden for forskellige brancher og erhverv. De kan anvendes til mange forskellige formål, såsom opbevaring ved renovering, som ekstra lager, eller til byggepladsen til opbevaring af materialer, værktøj og maskiner.

Hvis du søger efter en specifik type container såsom en isoleret container, som beskytter mod kondens og frost, er du velkommen til at kontakte os for at få mere information om leveringstider og muligheder.

Vi tilbyder både salg og udlejning af forskellige typer 10 fods containere. Vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig med yderligere information om den specifikke type container, du søger efter. Hos os kan du altid regne med en hurtig og pålidelig levering af 10 fods containere.

Vores udvalg af 10 fods containere

Pris på leje eller køb af 10 fods container

Vi tilbyder både udlejning og salg af 10 fods containere til private, erhverv og kommuner. Prisen på at leje eller købe en 10 fods container afhænger af containertypen og hvor den skal leveres.

Prisen for transport varierer afhængigt af afstanden og containerens størrelse. Vi har depoter fordelt over hele landet, hvor du også har mulighed for selv at afhente.

Brug vores kontaktformular herunder, så sender vi dig et godt tilbud

Fleksibel opbevaring til ex. renovering og flytning – kan opsiges fra dag til dag.

Nye og brugte containere af høj kvalitet og vi leverer direkte til dig.

På vores depoter kan du leje en container til midlertidig opbevaring.

LEJ, KØB ELLER DEPOTOPBEVARING

Ny eller brugt 10 fods container til salg

DanContainer er førende inden for salg af containere og vi tilbyder både salg af nye og brugte containere, med ISO-certificering og CSC-godkendelse til international søtransport.
Så har I brug for en lagercontainer, skibscontainer, materialecontainer, sidedørscontainer, kontorcontainer, køle-frysecontainer, specialcontainer eller noget helt andet, står vi klar til at hjælpe. Her kan du læse mere om køb af container.

Vi importerer direkte fra fabrikker i Østen, uden fordyrende mellemled, og kan derfor tilbyde yderst konkurrencedygtige priser. Hvis I ønsker containere i en bestemt farve og med jeres eget logo på, kan dette arrangeres med en minimumsordre på blot 10 styk.

Har I specifikke ønsker til størrelse, indretning eller funktion, er vi eksperter i ombygning af containere. Se mere under ombyggede containere eller kontakt os og hør nærmere.

Leje af 10 fods container

Hos DanContainer er det billigt, nemt og fleksibelt at leje en 10 fods container. Vores lejepriser er inklusiv forsikringsgodkendt lås og du betaler kun for den tid du bruger containeren, dermed ingen månedlig bindingsperiode eller opsigelsesvarsel. Læs mere om leje af container her.

Hvis du har brug for en større container, kan du også se på vores udvalg af 20 fods containere eller 40 fods containere.

Vi udlejer både til private, erhverv og kommuner

Hos DanContainer kan du leje containere til opbevaring af indbo, en container til flytning eller generel lageropbevaring, til en attraktiv pris. Skal I renovere, bygge til eller har brug for en container til byggepladsen, til opbevaring af byggematerialer, værktøj eller indbo, er en container et rigtig godt valg.

Leje af 10 fods container

Hos DanContainer er det billigt, nemt og fleksibelt at leje en 10 fods container. Vores lejepriser er inklusiv forsikringsgodkendt lås og du betaler kun for den tid du bruger containeren, dermed ingen månedlig bindingsperiode eller opsigelsesvarsel. Læs mere om leje af container her.

Hvis du har brug for en større container, kan du også se på vores udvalg af 20 fods containere eller 40 fods containere.

Vi leverer i hele Danmark indenfor 1-2 hverdage

Vi leverer direkte til din adresse og kan allerede levere containeren
1-2 hverdage efter bestilling og nogle gange endda samme dag,
hvis det er til en af de største byer. I har også mulighed for selv at
afhente, på et af vores mange depoter.

Kontakt os for at høre mere om vores leveringsmuligheder.

Levering i hele Danmark

DanContainer tilbyder hurtig og effektiv levering til hele Danmark. Vi leverer blandt andet containere i:

 • Odense
 • Aalborg  
 • Aarhus
 • København
 • Horsens
 • Esbjerg

Hvad er målene på en 10 fods container ?

En 10 fods container hører under kategorien minicontainere og er ideel, hvis pladsen er trang. Den måler 2,99m i længden, som er halv længde af en 20 fods container, så den er nem at finde plads til og flytte rundt på.

Så meget kan du opbevare i en 10 fods container:

 • Indbo fra 80 – 100 m2
 • Op til 100 flyttekasser
 • Op til 5 EUR-paller med varer

 

Udvendige mål er ens for størstedelen af alle 10 fods containere.

Længde:

2,99 m

Bredde:

2,44 m

Højde:

2,59 m

Indvendige mål afviger lidt, alt efter om den er isoleret eller ej.

Hvis du har brug for en større container, kan du også se på vores udvalg af 20 fods containere eller 40 fods containere.

10 fods container typer

Her får du plads til ca. 16 m3, indbo fra 80 – 100 m2 op til 100 flyttekasser eller 5 EUR-paller med varer.

Indvendige mål:

Længde:

2,84 m

Bredde:

2,35 m

Højde:

2,39 m

Her får du plads til ca. 13,5 m3, indbo fra 80 – 100 m2 op til 100 flyttekasser eller 5 EUR-paller.
Vælg altid en isoleret container, hvis I har behov for at jeres indhold skal være beskyttet mod fugt og frost. Især i efterårs-og vintermånederne, hvor temperaturerne kan svinge meget, er det en god ide at vælge en isoleret container, som mindsker kondens i containeren.

Indvendige mål:

Længde:

2,69 m

Bredde:

2,20 m

Højde:

2,28 m

10 fods containere fås i flere farver og kan også anvendes som bannercontainer eller ombygges efter jeres specifikke behov

Vi tilbyder mange forskellige typer containere, eksempelvis containere med ekstra døre, køle-frysecontainere og kan endda også specialbygge eller indrette en container efter dine behov. Vælg mellem flere størrelser, højder og farver. 

Containere i flere farver

Har du et projekt som kræver særligt tilpasning, kan vi specialbygge eller indrette en container ud fra jeres ønsker. Vores primære farver på 10 fods containere er blå og antracitgrå. 
Kontakt os endelig og hør nærmere. 

FÅ ET TILBUD

Ring eller skriv endelig til os, vi er klar til at hjælpe dig.

Åbningstider:
Mandag – torsdag: kl. 8:00 – 16:30.
Fredag: kl. 8:00 – 15:30.

KØBENHAVN

AARHUS / AALBORG

Vi står klar til at hjælpe

Er du på udkig efter 10 fods containere til salg eller leje, kan du finde et bredt udvalg af containere til ethvert behov – og til attraktive priser – hos DanContainer.

Vores team står klar til at hjælpe dig med at finde den rette container. Kontakt os og få et tilbud på enten køb eller leje af 10 fods containere.

FAQ

Prisen på en 10 fods container afhænger af standen på containeren, samt den ønskede type af containere. Er du interesseret i at få et konkret tilbud på 10 fods containere, så kontakt os og få et godt tilbud.

En 10 fods container har plads til ca. 16 m3, indbo fra 80 – 100 m2, hvilket svarer op til 100 flyttekasser eller 5 EUR-paller. En 10 fods container har følgende udvendige mål: 2,99 m i længden, 2,44 i bredden og 2,59 i højden.

OM DANCONTAINER

Dancontainer er førende inden for salg og udlejning i hele Danmark.

Vi tilbyder et stort udvalg af både nye og brugte containere, til gennemskuelige priser og fleksible aftaler.

Det skal være billigt, nemt og fleksibelt, at leje en container hos os. Derfor er vores lejepriser inklusiv forsikringsgodkendt lås og du betaler kun for den tid du bruger containeren, dermed ingen månedlig bindingsperiode eller opsigelsesvarsel.

Vores team sidder klar til at hjælpe dig, så kontakt os endelig.

Play Video

Spørgsmål?

Vi ringer dig op

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige container? Vi er klar til at hjælpe dig.