Containere til salg

Vi har altid et stort udvalg af containere til salg, og tilbyder 1-2 dages levering i næsten hele Danmark.

STORT UDVALG
TIL PRIVAT OG ERHVERV

FLEKSIBLE AFTALER
INGEN MDR. BINDING

VI SIDDER KLAR
TIL AT HJÆLPE DIG

HURTIG LEVERING
1 - 2 DAGE

STANDARD CONTAINER

ISOLERET CONTAINER

KØLE-FRYSECONTAINER

OMBYGGET CONTAINER

SIDEDØRSCONTAINER

DOBBELTDØRSCONTAINER

HIGH CUBE CONTAINER

MINI CONTAINER

KONTORCONTAINER

DÆKCONTAINER

BANNERCONTAINER

BEREDSKABSCONTAINER

SPECIAL CONTAINER

Stort udvalg af nye og brugte containere til salg

DanContainer er førende inden for salg af containere, og vi tilbyder både salg af nye og brugte containere med ISO-certificering og CSC-godkendelse til international søtransport.

Har du brug for en lagercontainer, skibscontainer, materialecontainer, en specialcontainer eller noget helt andet, så finder du det her .

Vi importerer direkte fra fabrikker i Østen, uden fordyrende mellemled, og kan derfor tilbyde yderst konkurrencedygtige priser.

Hurtig levering i hele Danmark

Find nye eller brugte containere til salg hos DanContainer og få hurtig levering! Vi har altid et stort udvalg af containere på lager, og har depoter rundt i hele Danmark, så vi  kan levere til dig på 1-2 hverdage – og nogle gange endda samme dag, hvis det er til en af de større byer.

Salg af brugte containere

Med vores brugte containere får du en pålidelig løsning til alle dine opbevaringsbehov, hvad enten du er på udkig efter en brugt container til opbevaring af indbo eller en lukket container til salg til for eksempel lageropbevaring.

De mest populære af slagsen er vores brugte 20 fods og 40 fods containere, der er ideelle til mange forskellige behov. Uanset om du har brug for ekstra opbevaringsplads til indbo, et midlertidigt lager til din virksomhed eller noget helt tredje, så har vi en brugt container til dig.

Udforsk vores sortiment i dag og find den perfekte løsning til dine behov.

Vores udvalg af containere til salg

Udover vores 20 fods standardcontainer og vores isolerede containere, der er vores mest populære af slagsen, sælger vi også mange andre typer af nye og brugte containere.

Har du for eksempel brug for en køle-frysecontainer eller en container, der kan fungere som kontor, finder du i vores udvalg ovenfor.

Fordele ved at leje en container

  • Mangler plads til opbevaring af
  • Er ved at bygge om derhjemme, og mangler plads til opbevaring af byggematerialer og værktøj
  • Mangler plads til opbevaring af dine møbler
  • Har behov for ekstra lagerplads

 

Få et tilbud på containerleje hos os, og få din container leveret indenfor 1-2 hverdage.

Levering i hele Danmark

DanContainer tilbyder hurtig og effektiv levering til hele Danmark. Vi leverer blandt andet containere i:

Odense
Aalborg
Aarhus
København
Horsens
Esbjerg

Kontakt os for at høre mere om vores leveringsmuligheder.

Forsikringsgodkendt lås

Når du køber en container hos DanContainer, har du mulighed for at købe en forsikringsgodkendt lås i klasse 5 og dermed forebygge indbrud.

Som ekstra sikring, kan der monteres hængselsbeslag indvendig på dørene, så dørene ikke falder ud, hvis dørhængslerne skæres over med en vinkelsliber.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af tilbehør til containere, som ramper, twistlocks, bridgefittings, containerben, hængselsbeslag m.v.

Køb en ny eller brugt container og få ekstra plads

Brug en container til midlertidig opbevaring af varer. Vælg mellem flere størrelser og med ekstra højde eller ekstra døre – enten i siden eller i enden af containeren. Skal indholdet være beskyttet mod kondens og frost, så vælg altid en isoleret container.

Containere til opbevaring af byggematerialer, værktøj eller indbo

Køb en container til byggepladsen, til opbevaring af byggematerialer, værktøj eller udstyr – og få containeren flyttet med alt dens indhold til næste byggeopgave.

Vi tilbyder desuden opbevaring af containere. Læs mere om mulighederne for opbevaring.

Salg af specialbyggede containere

Har du specifikke ønsker til størrelse, indretning eller funktion, er vi eksperter i ombygning og indretning af containere. Det kan være lige fra enkelte indretninger eller installationer af eksempelvis lys, varme eller ventilation til langt mere komplekse og tekniske løsninger.

Vi tilbyder også containere indrettet med reoler, værkstedsbord, skabe, køkken osv.Se mere under ombyggede containere eller kontakt os.

Hvis I ønsker containere i en bestemt farve – og evt. med eget logo på – kan det arrangeres ved en minimumsordre på blot 10 stk. Kontakt os og hør mere om muligheden for at købe specialbyggede containere.

Køb af container: Det praktiske

Hvad koster det at købe en container?

Vi har altid konkurrencedygtige priser, da vi indkøber store partier. Prisen for køb af en ny eller brugt container varierer, afhængigt af standen, typen og størrelsen. Tag endelig kontakt til os for at få en god pris på køb af containere. Vi tilbyder også levering af containeren, hvis du ikke har mulighed for selv at afhente den.

Placering af containeren på privat eller offentlig vej

Hvis containeren skal placeres på en offentlig vej, kræves det, at der søges tilladelse hos kommunen. Vi hjælper gerne med at søge offentlig vejgodkendelse. Vær opmærksom på, at kommunen kan opkræve et mindre beløb per dag, samt kræve foranstaltninger som afspærring og skiltning.

Køb af container: Det praktiske

Hvad koster det at købe en container?

Vi har altid konkurrencedygtige priser, da vi indkøber store partier. Prisen for køb af en ny eller brugt container varierer, afhængigt af standen, typen og størrelsen. Tag endelig kontakt til os for at få en god pris på køb af containere. Vi tilbyder også levering af containeren, hvis du ikke har mulighed for selv at afhente den.

Forsikring

Det er en god ide at kontakte dit forsikringsselskab for at være sikker på, at det du opbevarer i containeren er forsikret. En indboforsikring dækker kun indbo og ikke skader på selve containeren.

Levering af container

Vi kan allerede levere 1-2 hverdage efter bestilling, og nogle gange endda samme dag, hvis det er til en af de større byer. Levering foretages kun på hverdage.

Ved levering er der nogle praktiske forhold som tilkørselsforhold, placering, underlag, rækkevidde på kran mv., der skal være i styr på, før du får leveret containeren.

Det kan være en god ide selv at være til stede ved levering af containeren, for at anvise hvor containeren skal stå, men det er ikke et krav. Så længe vi har en kontaktperson, som chaufføren kan få fat i, og vi er oplyste om placeringen.

Placering af containeren på privat eller offentlig vej

Hvis containeren skal placeres på en offentlig vej, kræves det, at der søges tilladelse ved kommunen. Vi hjælper gerne med offentlig vejgodkendelse. Vær opmærksom på at kommunen kan opkræve et mindre beløb per dag, samt kræve foranstaltninger som afspærring og skiltning.

FAQ

Hvad koster en brugt 20 fods container?

Det er forskelligt, hvad prisen på en 20 fods container er, afhængigt af typen af container, standen på containeren og afstanden, den skal leveres til. Kontakt os og få et godt tilbud på en brugt 20 fods container. 

Ja, hos DanContainer kan du finde et bredt udvalg af nye og brugte containere til attraktive priser, der passer til mange forskellige formål.  

En 20 fods container er 12,8 m2 og 29,0 m3. En 20 fods standard container er 13,8 m2 og 33,0 m3. En 20 fods container kan således rumme op til 220-240 flyttekasser eller 11 euro-paller. 

En 20 fods isoleret container er 12,8 m2 og 29,0 m3.

En 20 fods standard container er 13,9 m2 og 33 m3. En 20 fods container kan således rumme op til 300 flyttekasser, 120 – 140 m2 indbo eller 11 EUR-paller.

OM DANCONTAINER

Dancontainer er førende inden for salg og udlejning i hele Danmark.

Vi tilbyder et stort udvalg af både nye og brugte containere, til gennemskuelige priser og fleksible aftaler.

Det skal være billigt, nemt og fleksibelt, at leje en container hos os. Derfor er vores lejepriser inklusiv forsikringsgodkendt lås og du betaler kun for den tid du bruger containeren, dermed ingen månedlig bindingsperiode eller opsigelsesvarsel.

Vores team sidder klar til at hjælpe dig, så kontakt os endelig.

Play Video

Spørgsmål?

Vi ringer dig op

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige container? Vi er klar til at hjælpe dig.