40 fods containere

Find et bredt udvalg af 10 fods containere til salg og leje hos DanContainer.

Find en 40 fods container hos DanContainer

40 fods containeren er en af de mest anvendte containere sammen med 20 fods containeren. Denne type container kaldes også ofte for en lagercontainer, skibscontainer eller materialecontainer.

En container på 40 fod og er dobbelt så lang, som en 20 fods container. Den måler 12 meter i længden og er til det store opbevaringsbehov.
Den bruges ofte til lageropbevaring eller til opbevaring af byggematerialer og værktøj, og kan rumme 25 EUR-paller med varer.

Som standard har en container en døråbning i den ene ende og træplader på gulvet. 40 fods containeren findes med standardhøjde på 2,59 m eller med ca. 30 cm ekstra højde som high cube. Derudover tilbyder vi også 40 fods sidedørscontainere, high cube dobbeltdørscontainere og køle-frysecontainere.

Kan anvendes til:

 • Opbevaring
 • Indbo 
 • Flytning 
 • Varelager 
 • Udstyr og maskiner 
 • Værktøj og byggematerialer 
 • Transport og søfragt

Find en 20 fods container hos DanContainer

20 fods containeren, er den mest anvendte container. Den har en døråbning i den ene ende, og måler 6 meter i længden.

En 20 fods container er ideel til opbevaring, som lagercontainer, materialecontainer eller som skibscontainer. 20 fods containere er den mest almindelige container, og er den størrelse, der fås i flest typer – for eksempel high cube, som sidedørscontainer– eller dobbeltdørscontainer og som køle-frysecontainer.

 • Opbevaring. 
 • Indbo
 • Flytning
 • Varelager
 • Udstyr og maskiner
 • Værktøj og byggematerialer
 • Transport og søfragt

STORT UDVALG
TIL PRIVAT OG ERHVERV

FLEKSIBLE AFTALER
INGEN MDR. BINDING

VI SIDDER KLAR
TIL AT HJÆLPE DIG

HURTIG LEVERING
1 - 2 DAGE

Stort udvalg af 40 fods containere

Hos DanContainer kan du finde et stort udvalg af 40 fods containere med forskellige anvendelsesmuligheder. Uanset formålet, så har vi en container i forskellige mål, der kan klare opgaven.

Vores 40 fods containere findes i forskellige typer, Den mest udbredte 40 fods container er en 40 fods high cube container, der, med en højde på 2,89 meter, er ca. 30 cm højere end en standard container.

Er du på udkig efter en brugt 40 fods container, har du også mulighed for at finde det i vores udvalg af brugte containere. Du finder også isolerede 40 fods high cube containere eller 40 fods dobbeltdørscontainere

Brugte 40 fods containere

Er du på udkig efter en brugt 40 fods container, kan du finde det hos DanContainer. Vi har et stort udvalg af brugte 40 fods containere, der opfylder ethvert behov, hvad enten du har brug for en container til opbevaring af indbo eller har brug for et sted at opbevare værktøj og byggematerialer.

Har du brug for en brugt container – enten som en udvidelse af kontoret eller noget andet, så finder du det i vores udvalg af brugte 40 fods containere.

Pris på leje eller køb 40 fods container

Vi tilbyder både udlejning og salg af 40 fods containere til private, erhverv og kommuner.
Prisen på at leje eller købe en 40 fods container afhænger af containertypen og hvor den skal leveres.

Prisen for transport varierer afhængigt af afstanden og containerens størrelse. Vi har depoter fordelt over hele landet, hvor du også har mulighed for selv at afhente.

Brug vores kontaktformular herunder, så sender vi dig et godt tilbud.

Fleksibel opbevaring til ex. renovering og flytning – kan opsiges fra dag til dag.

Nye og brugte containere af høj kvalitet og vi leverer direkte til dig.

På vores depoter kan du leje en container til midlertidig opbevaring.

LEJ, KØB ELLER DEPOTOPBEVARING

Ny eller brugt 40 fods container til salg

DanContainer er førende inden for salg af containere og vi tilbyder både salg af nye og brugte containere, med ISO-certificering og CSC-godkendelse til international søtransport.
Så har I brug for en lagercontainer, skibscontainer, materialecontainer, sidedørscontainer, kontorcontainer, køle-frysecontainer, specialcontainer eller noget helt andet, står vi klar til at hjælpe. Her kan du læse mere om køb af container.

Vi importerer direkte fra fabrikker i Østen, uden fordyrende mellemled, og kan derfor tilbyde yderst konkurrencedygtige priser. Hvis I ønsker containere i en bestemt farve og med jeres eget logo på, kan dette arrangeres med en minimumsordre på blot 10 styk.

Har I specifikke ønsker til størrelse, indretning eller funktion, er vi eksperter i ombygning af containere. Se mere under ombyggede containere eller kontakt os og hør nærmere.

Leje af 40 fods container

Hos DanContainer er det billigt, nemt og fleksibelt at leje en 40 fods container. Vores lejepriser er inklusiv forsikringsgodkendt lås og du betaler kun for den tid du bruger containeren, dermed ingen månedlig bindingsperiode eller opsigelsesvarsel. Læs mere om leje af container her.

Vi udlejer både til private, erhverv og kommuner

Hos DanContainer kan du leje containere til opbevaring af indbo, en container til flytning eller generel lageropbevaring, til en attraktiv pris. Skal I renovere, bygge til eller har brug for en container til byggepladsen, til opbevaring af byggematerialer, værktøj eller indbo, er en container et rigtig godt valg.

Vi leverer i hele Danmark indenfor 1-2 hverdage

Vi leverer direkte til din adresse og kan allerede levere containeren
1-2 hverdage efter bestilling og nogle gange endda samme dag,
hvis det er til en af de største byer. I har også mulighed for selv at
afhente, på et af vores mange depoter.

Kontakt os for at høre mere om vores leveringsmuligheder.

Levering i hele Danmark

DanContainer tilbyder hurtig og effektiv levering til hele Danmark. Vi leverer blandt andet containere i:

 • Odense
 • Aalborg  
 • Aarhus
 • København
 • Horsens
 • Esbjerg

Hvad er målene på en 40 fods container:

– Indbo fra 140 – 260 m2
– Op til 650 flyttekasser
– Op til 25 EUR-paller med varer

Udvendige mål er ens for størstedelen af alle 40 fods containere.

Længde:

12,19 m

Bredde:

2,44 m

Højde:

2,59 m / 2,89 m

Indvendige mål afviger lidt, alt efter hvilken type container man vælger.

Hvis du har brug for en mindre container, kan du også se på vores udvalg af 10 fods containere eller 20 fods containere.

40 fods container typer

Her får du plads til ca. 67 m3.

Indvendige mål:

Længde:

12,03 m

Bredde:

2,35 m

Højde:

2,39 m

High cube udgaven måler 30 cm ekstra i højden, i forhold til standardhøjde, og findes i flere forskellige containertyper. Her får du plads til ca. 76 m3.

Indvendige mål:

Længde:

12,03 m

Bredde:

2,35 m

Højde:

2,69 m

Vælg altid en isoleret container, hvis I har behov for at jeres indhold skal være beskyttet mod fugt og frost. Især i efterårs-og vintermånederne, hvor temperaturerne kan svinge meget, er det en god ide at vælge en isoleret container, som mindsker kondens i containeren.

Indvendige mål:

Længde:

11,88 m

Bredde:

2,20 m

Højde:

2,58 m

40 fods high cube dobbeltdørscontaineren har døre i begge ender og har 30 cm ekstra højde.

Indvendige mål:

Længde:

11,98 m

Bredde:

2,35 m

Højde:

2,69 m

En køle-frysecontainer er optimal til opbevaring af varer, som kræver en specifik temperatur. Maskinen indstilles nemt til fra – 30 til + 30 grader og bruges især af restauranter, detailkæder, til festivaler eller events til mad og drikkevarer og til opbevaring indenfor bioteknologi- og pharmaindustrien.

Indvendige mål:

Længde:

11,59 m

Bredde:

2,29 m

Højde:

2,56 m

Derudover tilbyder vi også 40 fods som kontorcontainer, bannercontainer, specialcontainer eller ombygget efter jeres specifikke behov.

Vi tilbyder mange forskellige typer containere, eksempelvis containere med ekstra døre, køle-frysecontainere og kan endda også specialbygge eller indrette en container efter dine behov. Vælg mellem flere størrelser, højder og farver. 

Containere i flere farver

Hvis I har specifikke ønsker til farve på containeren, så kontakt os endelig, for vi tilbyder flere forskellige farver. Vores primære farver er: blå, antracit grå og sort.

FÅ ET TILBUD

Ring eller skriv endelig til os, vi er klar til at hjælpe dig.

Åbningstider:
Mandag – torsdag: kl. 8:00 – 16:30.
Fredag: kl. 8:00 – 15:30.

KØBENHAVN

AARHUS / AALBORG

Vi står klar til at hjælpe

Er du på udkig efter 40 fods containere til salg eller leje, kan du finde et bredt udvalg af containere til ethvert behov – og til attraktive priser – hos DanContainer.

Vores team står klar til at hjælpe dig med at finde den rette container. Kontakt os og få et tilbud på enten køb eller leje af 40 fods containere. 

FAQ

Prisen på en 40 fods container afhænger af, hvilken type container det er og standen på containeren. Er du interesseret i at få et konkret tilbud på enten nye eller brugte 40 fods containere, så kontakt os og få et godt tilbud.

Prisen på en brugt 40 fods container er forskellig og afhænger af, hvilken type container det er og standen på containeren. Er du interesseret i at få et tilbud på en brugt 40 fods container, så kontakt os og få et godt tilbud.

En 40 fods standard container måler: Længde: 12,19 m Bredde: 2,44m, Højde: 2,59 m.
High cube udgaven er ca. 30 cm højere. De kan rumme indbo fra et hus på 140 – 260 m2, op til 650 flyttekasser og 25 EUR-paller med varer.

OM DANCONTAINER

Dancontainer er førende inden for salg og udlejning i hele Danmark.

Vi tilbyder et stort udvalg af både nye og brugte containere, til gennemskuelige priser og fleksible aftaler.

Det skal være billigt, nemt og fleksibelt, at leje en container hos os. Derfor er vores lejepriser inklusiv forsikringsgodkendt lås og du betaler kun for den tid du bruger containeren, dermed ingen månedlig bindingsperiode eller opsigelsesvarsel.

Vores team sidder klar til at hjælpe dig, så kontakt os endelig.

Play Video

Spørgsmål?

Vi ringer dig op

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige container? Vi er klar til at hjælpe dig.