HOTLINE    København (+45) 70 23 41 00  |  Aarhus (+45) 86 78 53 00  |  Aalborg (+45) 86 78 53 00    TILBUD/FORESPØRGSEL AFMELDING AF LEJE

Containersikring fra Dancontainer

Som containerlås og containersikring anbefaler Dancontainer låsebeslag i klasse 5, fordi klasse 5 containerlåse giver maksimal beskyttelse, hvilket også er en fordel hos forsikringsselskabet.

DE FØRENDE KLASSE 5-LÅSE ER PUCKEN OG ABLOY PL 666.

PUCKEN TSR-2FIXX:

Containersikring Dancontainer

Pucken Containerlås er et nyt godkendt låsesystem i rustfrit stål (godkendt i klasse 5 ifølge SSF1051) til containersikring. Pucken Containerlås kan ikke skæres op med en akku-vinkelsliber! Låsen er registeret hos de førende forsikringsselskaber og testet samt certificeret af Svensk Brand og Sikkerhedscertificering AB.

 

ABLOY PL 666:

Containersikring Dancontainer

Dette låsebeslag leveres med en Protec cylinder fra Abloy som har en høj sikkerhed. Det betyder, at når DanContainer A/S sælger disse systemer, så følger der et nøglekort med til køber. Indehaver af nøglekortet er den eneste, der kan bestille ekstra nøgler.

MONTERING

Der kræves kun standardværktøj til montering.

Ekstra sikkerhed koster ikke en formue, men kan give bedre forsikringsbetingelser.

FIRMAPROFIL

Dancontainer A/S er leverandør af alle typer containere til hele Danmark – lige fra 100 lagercontainere til flyttecontaineren. Firmaets hovedaktiviteter er salg og udlejning af alle typer skibscontainere, såvel nye som brugte. Et tæt samarbejde med landets førende vognmænd muliggør hurtig levering af containere til meget konkurrencedygtige priser direkte til firmaets kunder overalt i Danmark. Dancontainer A/S kan tilbyde levering af alle typer containere såvel indenlands som udenlands igennem firmaets omfattende udenlandske netværk.

Kontakt Dancontainer i København, Aarhus eller Aalborg og få en god pris.

Containersikring Dancontainer

YDERLIGERE INFORMATION:
www.dancontainer.dk, tlf. 7023 4100 (København), og 8678 5300 (Aarhus og Aalborg).